Wij zouden het leuk vinden als u in ons GASTENBOEK een berichtje achterlaat.

 

 

 

         

 


Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin

Berichten:

Cees en Sylvia - 2019-03-04 22:19:55

Wij zijn de trotse eigenaren van onze lieve Billy, geboren op 25 april 2018. Een prachtig red fawn bulletje. Dankzij de goede start bij Siebe en Maaike hebben wij een super bull. Zo ontzettend lief en sportief. Geen gezondheidsproblemen. Maaike en Siebe blijven betrokken en zo af en toe hebben we contact. Heel fijn. Goede fijne fokkers en altijd bereid om vragen te beantwoorden.

Carmen - 2018-01-22 17:53:07

Acita Kaylee van Mandora (Anky) is volgens Raad van Beheer de eerste Franse Bulldog die officieel agility wedstrijden gaat starten in Nederland! Zo trots op ons toppertje ????. Wij gaan wedstrijden in de buurt lopen en zolang we er beide lol in hebben van we ervoor.
Correct gefokte bulldog zonder ademhalingsproblemen! Top fokker, top hond!

Groetjes van Carmen en een poot van Anky

Joris, Jolanda, Lars & Sven - 2016-05-24 17:11:28

In december 2015 werd bull Kaylee van Mandora mama van een nestje en werd onze Boy Beau van Daymano geboren.Kaylee woonde tijdelijk bij Siebe en Maaike omdat de eigenaar van Kaylee onverwachts in een verhuizing terecht kwam. Direct na de bevalling zijn wij gebeld door Maaike die ons het heugelijke nieuws vertelde. Wat waren we blij.

Vele foto’s volgden en zo konden we al gelijk vanaf het begin alles meemaken. Nadat de pups 3 weken oud waren mochten we op “kraamvisite” komen. Samen met onze kinderen zijn we vol verwachting afgereisd naar Drachten. Wat was dat leuk zeg. We werden warm onthaald door Maaike, Siebe en haar bullen. Uiteraard gingen we gelijk naar de pupjes. Schattig en vertederend hoe ze bij mama hond lagen te drinken en te slapen. Daar hebben we voor het eerst echt kennis gemaakt met onze Beau en we waren allen gelijk verliefd.

Alles wat we wilden weten over stamboom, vader van de pups, inentingen etc. konden we vragen en inzien. De weken die daarop volgden hebben we vele foto’s en filmpjes gehad. Tussentijds zijn we nogmaals wezen kijken en knuffelen bij de pupjes.

Eindelijk brak de dag aan dat we Beau op mochten komen halen. Maaike had alles zeer goed verzorgd en er stond een tas klaar met allerlei spulletjes. Speeltjes voor de hond, voer en allerlei informatie. Nadat alles was doorgesproken zijn we huiswaarts gegaan.

Wat zo ontzettend fijn is aan deze fokker is dat Maaike altijd bereikbaar is voor al je vragen over je pup.

Het gaat ontzettend goed met onze pup. Hij groeit goed en is kerngezond. Een pracht bull en we zijn blij dat wij bij deze fokker zijn uitgekomen en onze Beau hier is geboren.

Carmen, Arjan en Anne - 2014-11-20 08:52:31

Hallo allemaal,

Wij hebben Anky (Acita) nu 2.5 week in huis en ze is niet meer bij ons weg te denken. Ze is een heerlijk ondernemend meisje die nergens schrik van heeft. We genieten ieder moment van haar.
Knuffel voor mama, oma, tante, broertjes en zusjes.
Groetjes van Carmen, Arjan, Anne en Anky!

Maria Bult - zaterdag 23 februari 2013

Hallo Maaike en Siebe, het gaat goed met Luca. Hij is lekker ondeugend, en erg ondernemend. Wij genieten echt van hem, en sturen jullie gauw een foto. Dank jullie wel, dat wij voor hem mogen zorgen. Groetjes van Johan, Maria en Mike.

Het Salvalieshofke - vrijdag 15 februari 2013

Hoi Maaike & Siebe..
Net even een bezoekje gebracht op jullie site ik had deze nieuwe nog niet bezocht, Wij wachten op de loopsheid Wiske want zij is de eerste die nu een nestje verwachten mag.Jullie pups groeien weer als kool zo te zien !! Veel succes en tot horens..
Groeten: Patricia & Jan van Lier uit GoirleGrin

Maaike - 2013-01-13 12:47:16

Mooie website met prachtige foto's! En wat een heerlijk spul is het toch, jullie bulletjes Grin

Jannie - zaterdag 12 januari 2013

Hoi Maaike en Siebe.
Leuke website met jullie honden!!
Veel succes verder met het fokken.
Groetjes Jannie

durk en jolanda - 2013-01-12 21:05:01

Ziet er goed uit!

jitske van der heide - 2013-01-12 20:17:32

Hoi Maaike en Siebe , een mooie website is het geworden !!! Groetjes van ons GrinGrin